Ha SzakértelemStratégia Megtérülés akkor CEF

Ingatlanszakmai tanácsadás, tervezés, kivitelezés, projekt management szolgáltatások magasszintű szaktudással, nagyvállalati referenciákkal.

Ezekben

számíthatsz ránk

Szolgáltatásaink számos ingatlanszakmai területre kiterjednek tanácsadástól a teljes projektmenedzsmentig. Ami minden megbízásunkban közös, az a professzionális, ügyfél érdekeket szem előtt tartó megvalósítás. 2007 óta vagyunk jelen a piacon, és az elmúlt közel 15 évben a nagyvállalati szektor jelentős szereplői vették igényben szolgáltatásainkat.

img

Tervezés

Elhelyezési koncepciótervek, irodaprojektek esetén minden szükséges tervezési feladatot ellátunk, ezen felül pedig a teljes lebonyolítást is vállaljuk.

img

Ügyfélképviselet

Nemcsak felkutatjuk az elérhető vagy jövőben elérhető, bérlő számára potenciálisan ideális irodaterületeket, hanem a bérlőképviseletet is elvégezzük, többek közt például a bérleti szerződés tárgyaláson való részvétellel.

img

Tanácsadás

Műszaki és ingatlanszakmai területen végzünk tanácsadást, illetve ingatlanportfóliók és irodaprojektek esetén javaslattételi és koncepcióterv-kidolgozást is készítünk.

img

Projektmenedzsment

Amennyiben nem cégünk végzi a tervezést és/vagy a kivitelezést, ezekben a munkafolyamatokban szakmai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Segítünk a leghatékonyabb space plan tervezésében, illetve segítjük kialakítani a terület funkcionalitását, belsőépítészeti megjelenését.

img

Implementálás

Ingatlanportfóliók átvilágítása során nemcsak javaslatot teszünk a költséghatékonyabb működésre, hanem vállaljuk a változások megvalósítását is. Ugyanez igaz az elhelyezési koncepciótervek esetén is.

img

Értékbecslés

Ránk bízhatja az ingatlan teljeskörű értékbecslését, beleértve a helyszíni szemlét, illetve az ingatlanhoz köthető dokumentumok átnézését, illetve a fotó-dokumentáció, szükség esetén alaprajz elkészítését is.

Arcok a cég mögött

Professzionális csapat

Nagyvállalatokra specializált ingatlanszakmai és műszaki szakértők vagyunk, szolgáltatásaink kiterjednek az ingatlanportfóliók felmérésére, hasznosítási javaslatok és elhelyezési koncepciótervek kidolgozására, bérlő képviseletre, projektmenedzsmentre, továbbá műszaki és ingatlanszakmai tanácsadásra is.

Ragyák Róbert

Ügyvezető igazgató

Betlehem Csaba

Project manager

Várhidy András

Műszaki igazgató

office-building1
0 m2
irodaterület
increase
0 év
tapasztalat
1
0 mrd
HUF felmért vagyon
value1
0
elégedett ügyfél
Hogyan dolgozunk

A CEF mindennapi működése

img

Professzionális csapat

Nemcsak szaktudásuk, hanem ügyfél-hozzáállásuk is kiemelkedő; emellett a nagyvállalati szektor kiszolgálásában mindannyian széleskörű ingatlanpiaci tapasztalattal bírnak.

img

Fókuszban a megtérülés

Pontosan felépített stratégiánk az eredményeket tartja szem előtt, legyen szó ingatlannal kapcsolatos tanácsadásról vagy teljeskörű projektvezetésről.

img

Stratégia és fejlődés

Nemcsak azt vesszük figyelembe, jelen helyzetben mi a legjobb ügyfeleinknek, hanem jövőbe mutató stratégiával rendelkezünk.

Dolgoznál velünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Irodánk

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.

Óbuda Gate office building 6. emelet

Telefon

+36 20 582 4860

E-mail

info@cefinance.eu robert.ragyak@cefinance.eu